Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.

Éra popularizace žárovek LED světlometů

led (Light Emiting Diode), přeložená jako dioda emitující světlo, je polovodičová elektronická součást, která vydává světlo. LED světla, jaknázevnapovídá, odkazujena použití LED světel jako zdroje světla. Díky svému vysokému jasu se v posledních letech v automobilovém poli široce používá bohaté typy barev,nízké spotřeby energie, dlouhého života a dalších charakteristik. Úspora jsou věčná témata ve vývoji automobilového průmyslu a také jádrem vývoje moderní automobilové technologie. Noční jízda kvůli špatné linii zraku, úsudek řidiče před jízdou klesne,nedostatečné světlonebo příliš jasné světlo je snadné způsobit dopravnínehody. Podle statistik Národní správy bezpečnosti silničního provozu ukazují, že ačkoli časnoční jízdy představuje pouze čtvrtinu celkové doby jízdy, ale podíl dopravníchnehod, který má zanásledek smrt, představuje polovinu. Světová statistika bezpečnostníchnehodnavíc ukazují, že počet obětí automobilových dopravníchnehodna světě je každý rok vícenež 10 milionů, včetně asi 500 000 úmrtí. Vnoci je třikrát tolik dopravníchnehod jako během dne a míranehody, když je osvětlení špatné, je třikrát, když je osvětlení dobré.

asces LED světla se rychle rozsvítí, mohou odrážet podmínky automobilu a silnice v reálném čase, takže řidiče ponechává delší dobu úsudku. . Účinná prevence kolize a snížení bezpečnostníchnehod vozidel má pozitivní význam pro zlepšení aktivní bezpečnosti vozidla. Kromě toho má LED ovladatelnost, jako je typ světla, rozsah ozáření, jas může být lineárněnastavitelný a tradiční xenonové lampynejsou. V posledních letech se technologie LEDnadále vyvíjí, technickénedostatky jsou stále překonány, LED světla se stávají stále inteligentnějšími. Například LED světlometyněkterých modelů jsou vybaveny radarem a ovládacím počítačem detekce anti

car, i když ovladač má dlouhý vysoký"beam, když se setkává s anti"car, automaticky sníží typ světlanebo dokonce snížínebo dokonce sníží Jash světla. , zanechávat široký prostor pro výrobce automobilů v konstrukci tvaru automobilu, rozbíjející pouty minulého osvětlovacího systému při modelování inovací, aby vyhovoval potřebám modelování vzhledu automobilu, majínezávislé značky v Číně velký zájem V tomto aspektu to také přineslo obchodní příležitosti do domácího průmyslu LED lampy. Budoucí technologie LED světlometů se určitě stane budoucím trendem světlometů. a inteligentní.

Předchozí: Xenonové lampy-vytvoření barvy...

další: Historie světel automobilů